Kukësi largon dhe një tjetër futbollist

Kukesi ka larguar edhe nje tjeter futbollist.

Njoftim i klubit!
Futbollisti Kenan Horic nuk është më pjesë e klubit të Kukësit.

Pas një diskutimi mes palëve, është arritur marrëveshja e dyanshme për të ndërprerë këtu bashkëpunimin.

Horic u bë pjesë e skuadrës sonë në merkaton e verës dhe zhvilloi disa ndeshje me ekipin në Europë e kampionat.

Klubi i uron mbrojtësit suksese në të ardhmen dhe e falënderon për kontributin e dhënë.

Faleminderit Kenan??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *