Nuk ndalen largimet nga skuadra e Kukësit.

Pas futbollistëve, radhën e kanë pasur pjesëtarët e stafit teknik.

Gjatë ditës së sotme është mësuar se është shkarkuar drejtori teknik, Nderim Nexhipi.

Lajmin e ka dhënë klubi i Kukësit në Facebook.

Vendin e Nexhipit pritet ta marrë Pero Pejiç, i cili pak dirtë më parë u rikthye tek Kukësi, për një detyrë ekzekutive.

Njoftim i klubit!

Nderim Nexhipi nuk është më pjesë e klubit të Kukësit.

Pas përfundimit të sezonit, Nexhipi ka paraqitur dorëheqjen në klub.

Klubi i Kukësit e falënderon Nexhipin për kontributin e dhënë dhe i uron shume suksese në të ardhmen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *