Skuadra e Kukësit ka larguar një mbrojtës.

Bëhet fjalë për Rolandas Baravykas, i cili është lënë i lirë.

Njoftimi i Klubit të Kukësit:

Mbrojtësi Rolandas Baravykas nuk është me pjese e ekipit tone.

Pas përfundimit te sezonit, është menduar zgjidhja e kontratës me marrëveshje dypalëshe, duke e lënë futbollistin te lire për te zgjedhur një klub tjetër ku mund te vazhdonte karrierën e tij.

Futboll Klub Kukësi e falënderon Baravykas per kontributin e dhënë me fanellën e Kukesit qe nga muaji janar dhe i uron suksese ne aventurën e re!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *