Kukësi është përfshirë nga mjegulla e dendur mëngjesin e kësaj të diele. Mjegulla ka krijuar vështirësi në lëvizje, në rrugët e qytetit dhe akset nacionale.

Përshkimi i rrugës është bërë në kushtet e pamjes së kufizuar. Mjegulla mbuloi edhe “Rrugën e Kombit”, një pjesë e së cilës ka pasur dendësi të madhe të mjegullës, duke vështirësuar qarkullimin.

Edhe rrugët nacionale por edhe ato rurale janë nën prezencën e mjegullës.

Në të tilla raste këshillohet që drejtuesit e mjeteve që të ulin shpejtësinë, si dhe të respektojnë rregullat e qarkullimit rrugorë. Mjegulla ka mbuluar edhe sipërfaqen ujore te liqenit te Fierzes. /A2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *