Kukësi nderon mjekët që humbën jetën gjatë pandemisë

1

Këshilli i Qarkut nderoi sot me titullin “Nder i Qarkut Kukës” personalitete të rëndësishme të mjekësisë kuksiane.

Për kontribut të veçantë në fushën e mjekësisë e ndaj pacientëve, u nderuan pas vdekjes Dr. Nikolin Martini, Dr. Safet Elezi dhe Dr. Astrit Haziri, të cilët i’u kanë shërbyer kuksianëve, tropojanëve e hasjanëve në çdo kohë dhe moment.

Dr. Nikolini dhe dr. Safeti humben jeten per shkak te semundjeve te renda.

Nderkaq, doktori Astrit Harizi humbi jeten ne Turqi per shkak te koronavirusi Covid-19.

One thought on “Kukësi nderon mjekët që humbën jetën gjatë pandemisë

  1. Nderime dhe respekt per mjeket sa siper vijon, qe humben jeten nga covid-19. Por shoh qe i mungon kesaj liste njeri prej tyre dhe konkretisht mjeku kirurg i ndjeri dr. Shaqir Shehu qe dhe dr Shaqiri humbi jeten nga kjo semundje e shekullit. Por vetem nje brenge kam: ” Qe sikur te ishte gjalle dr. Shaqiri dhe te shifte nga afer se ke respektoi, se ke shoqeroi dhe i dha muhabet dhe kafe, se ke nderoi, por jo ke sheroi, sepse ketu sherbeu per misionin e tij fisnik dhe te palodhur, pra beri detyren, pavarsisht se s’e lane te pinte rehat as edhe nje kafe”. Pra dua te them se sa ishte, punoi dhe per aq sa jetoi, i vleresoi njerezit me shume se ç’ishin, dhe asgje nuk mori shperblim nga kjo jete, as edhe mirenjohje ne nje cope kartoni. Por Kadareja i madh ka thene qe: ” Nderet jepen nga ata qe kane nder”.
    Nashide Shala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Perjashtimi nga gara, Ibsen Elezi i pergjigjet PD: Me perjashtuat se 'theva' 2 xhama, Collakun e graduat

Thu May 27 , 2021
Ne pritje te pergjigjes zyrtare! Sot i jam drejtuar per se dyti Kryesise se PDSH qe te me jap nje kopje te Vendimit te dates 23.05.2021 dhe me kopje te protokollit te mbledhjes se asaj date. Nese ata duan qe te reflektoj ndaj gabimeve qe kam bere apo demeve qe […]