Prej 3 ditësh Kukësi nuk është në listën e zonave me koronavirus.

Kështu bëhet e ditur nga raportimet ditore të Ministrisë së Shëndetësisë.

Dita e fundit që Kukësi ishte në listën e ministrisë së Shëndetësisë është data 13 shtator.

Në këtë ditë kishte 6 raste me koronavirus në Kukës dhe 4 raste në Tropojë.

Që prej kësaj dite, Kukësi nuk është në listën e raportimeve ditore.

Nuk dihet nëse nuk ka vërtetë raste, nuk janë bërë tampone, apo tamponët që kanë ardhur në Tiranë nuk janë analizuar ende nga Instituti i Shëndetit Publik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *