Kukësi zgjohet i ngrirë, temperatura në -6

Qarku i Kukësit është përfshirë nga mot i acartë me ngrica.

Termometri në mëngjes ka shënuar -6 gradë. Prezenca e akullit vërehet kudo.

Policia rrugore por edhe firmat që mirëmbajnë akset nacionale kanë bërë thirrje për kujdes të shtuar nga përdoruesit e rrugëve.

Apeli i tyre lidhet me paisjen e mjeteve me goma dimrore dhe zinxhirët, u drejtohet drejtuesve të mjeteve.

Ndërkohë kanë filluar edhe flokët e para të borës në këtë rajon, por pa shkaktuar probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Ne e dimë se kemi qeveri thellësisht të korruptuar-Nga Sokol Kolgjin

Sat Feb 13 , 2021
Ne gjykojmè, paragjykojmè ose parashikojmè varsisht prej kohës se ndodhise por edhe prej dijes tonè. Ne mund të gjykojmë se si jemi qeverisë, sepse kjo ka ndodhë, ndërkohë që veçse mund të paragjykojmë se si do qeverisemi ngaqë kjo nuk ka ndodhë por pritet të ndodhè. Ndërkohè, për me pasë […]