Kuksiani humb jetën nga koronavirusi

Një 56-vjeçar nga Kukësi ka ndërruar jetë në 24 orët e fundit në spital në Tiranë, për shkak të koronavirusit Covid-19.

Lajmi është dhënë nga Ministria e Shëndetësisë gjatë konferencës së ditës së sotme.

56-vjeçari mësohet se ishte i shtruar në sanatoriumin ‘Shefqet Ndroqi’ në Tiranë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Beqir Spahija i Ansamblit të Spahijve të Kolesjanit-Nga Petrit Palushi

Sat Jul 25 , 2020
BEQIR SPAHIJA (1902 – 1943) Njëri prej 21 mësuesve kuksianë, që dha mësim në Kosovë: në Prizren 1941-1943, mësues i shqipes dhe Inspektor Arsimi i Prefekturës së Prizrenit. Shkoi atje me urdher t’Ernest Koliqit… Fragment shkrimi ………………………………………………. Pjesë e shpalimit për BEQIR SPAHIUN, i cili punoi në Prizren si arsimtar […]