• Sat. Jun 22nd, 2024

Ky është drejtori i ri i Policisë së Kukësit

Emerohet drejtori i ri i Policise se Kukesit.

Pas shkarkimit te Alban Cele, sot eshte emeruar dhe kreu i ri i policise se Kukesit.

Hamdi Fiore, deri me tani zv drejtor ne Policine e Korces, emerohet drejtor i Policise se Kukesit.

‘Hamdi Fjore deri tani zv.dr i DVP Korçë transferohet dhe emërohet drejtor i Drejtorisë Vendore të Policisë Kukës’, thuhet ne njoftimin e Policise se Shtetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *