Një lajm i hidhur ka ardhur nga Kukësi.

Është ndarë nga jeta pas një sëmundje e rëndë doktori i njohur kuksian, Astrit Haziri.

Ngushëllime më të sinqerta për familjen e tij dhe për kolegët.

Zoti e pas qu në xhenet

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *