• Sat. Jun 22nd, 2024

Lista me emra/ Kuksianët votojnë kandidatët e tyre të PD, eleminohet Bashkim Shehu

Përfundon procesi i votimit për konfirmimin e kandidatëve në Degën Kukës.

Ja çfarë shkruan PD e Kukësit në Facebook:
Mirënjohje të thellë për pjesëmarrjen masive në këtë proces të anëtarëve të Partisë. Mirënjohje për grupin e punës për organizimin e një procesi model.

Në përfundim të dhënat e votimit janë si më poshtë:

Numri i anetareve me të drejtë vote: 1365 anëtarë
Pjesëmarrja në votime: 949 anëtarë ose 69,5 %

Anëtarët konfirmuan kandidatët e mëposhtëm, që vijonë procesin ne fazën tjetër:

1. ADMIR SINAMATI
2. ARBEN CEJKU
3. IBRAHIM BRUKA
4. SAHIT PRIZRENI
5. VJOLLCA VATA

Falenderojmë të gjithë kandidatët për qytetarinë dhe vlerat e treguara në këtë gatë të brendshme.

Procesi i brendshëm përfundoi! Demokratët e Kukësit janë bashkë dhe në aleancë edhe me qytetarët e ndershëm të Kukësit, do të mundin të keqen dhe do ti sigurojnë fitoren e thellë të Partisë Demokratike në zgjedhjet e 25 Prillit 2020

One thought on “Lista me emra/ Kuksianët votojnë kandidatët e tyre të PD, eleminohet Bashkim Shehu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *