Mark Nufi, mjeku dhe miku i kuksianëve

Është një ndër figurat më të respektuara në qytetin e Kukësit, që i përket bluzave të bardha.

U ka shërbyer me devotshmëri Kuksianëve qysh në hapat e para të tij si doktor e deri kur doli në pension.

Bëhet fjalë për doktor Mark Nufin.

Do të zbulojmë më tepër mbi tablonë jetësore dhe profesionale të doktor Markut.

Pa frikë mund të themi doktori i Kukësit.

Ju ftoj të ndiqni intervistën e plotë…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Si e pushkatoi Shefqet Peçi, Zai Fundon në Kolesjan-Shkruan Petrit Palushi

Sun Nov 1 , 2020
Në Kolesjan, në midisditën e 23 shtatorit të 1944-s, nji ditë mbas përfundimit të Luftës Civile në Lusën, Zai Fundon, partizanët e Brigadës së V e arrestuan në Malin Dobrej (Malësi e Gjakovës), dhe e sollën të lidhur në Kolesjan të Lumës. Natyrisht që Shefqet Peçi me krejt këndellje do […]