• Tue. May 21st, 2024

Mbytet një i ri në lumin e Valbonës

Një i ri mësohet se ka humbur jetën në lumin e Valbonës.

Ngjarja ka ndodhur në afërsi të fshatit Bujan.

Policia ka shkuar në vendin e ngjarjes dhe ka nisur hetimet.

Deri më tani nuk dihen rrethana të ngjarjes në fjalë, si dhe identiteti i të riut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *