Mjerim dhe braktisje në Kukës/ Hoxha: Me PD, qeveria në krah të familjeve të pamundura

Drejtuesi politik për qarkun e Kukësit, Flamur Hoxha, siguroi familjet në varfëri se me qeverisjen e vendit nga PD jeta e tyre do të përmirësohet dhe do të kenë shtetin në krah.

Gjatë një vizite në familjen e Servetes, e cila nuk ka mundësi ekonomike të sigurojë një jetë normale, Hoxha theksoi angazhimin e PD për të dyfishuar ndihmën ekonomike.

Familja e Servetes është me 7 anëtarë, që jetojnë me 60 mijë lekë ndihmë ekonomike në muaj.

Janë në shtëpi me qera, me fëmijë të sëmurë, bashkëshorti i pa punë, rrethana që rëndojnë gjendjen ekonomike të familjes!

Servetja thotë se ka trokitur në çdo derë, por pa zgjidhje!

Flamur Hoxha e siguroi se PD ka prioritet të vet zbutjen dhe elimimin e varfërisë.

‘Dyfishimi i ndihmës ekonomike, krijimi i vendeve të reja punës, ulja e çmimit të energjisë elektrike, mbrojtja e familjeve në nevojë me fashën prej 300kw, marrja përsipër 100% e interesave bankare për të pastrehët ndihmojnë në krijimin e standardeve të reja të jetesës’- u shpreh Flamur Hoxha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Iu bashkua listës së Ramës, kuksiani Ylli Shehu: Po bashkohem me një ekip që bën ‘natën ditë’

Tue Mar 9 , 2021
Kuksiani Ylli Shehu, pasi braktisi Partinë Republikane dhe LSI-në, dje i është bashkuar zyrtarisht PS-së në listën për deputetë. Dhe si për ta justifikuar këtë lëvizje, Rama e ka vendosur Ylli Shehun të 24 në listën e Tiranës. Pas publikimit të listave, sot ka reaguar dhe kandidati i PS-së, Ylli […]