• Sun. Jun 23rd, 2024

Nafta kap 2300 lekë litri në Kukës

Mar 5, 2022

Nuk ka të ndalur rritja e çmimit të naftës.

Mbrëmjen e djeshme ishte 1993 lekë, ndërsa mëngjesin e sotëm çmimi është rritur me 370 lekë.

Siç edhe duket nga fotot, nafta në Kukës sot ka kushtuar 2300 lekë dhe askush nuk flet.

Shteti nga ana tjetër vazhdon të bëjë sehir, duke mos ndërhyrë e duke e lënë çmimin e naftës të fluturojë sipas tekave të biznesmenëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *