Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Lamtumirë Besnik Hallaçi, o shpirt i madh human-Nga Besim Cengu

Mon Jan 4 , 2021
Ti që e deshe aq shumë jetën njerëzore, nuk duhej të ikje, Ti që e dashuroje shumë natyrën, nuk duhej të ikje, Ti që aq shumë na dhe, nuk duhej të ikje, Ti që na le plot gjëra përgjysmë, nuk duhej të ikje, Ti që kishe plot për të na […]