Ndahet nga jeta doktori i njohur Kuksian, Arben Korbi

Ndahet nga jeta parakohe, doktori i njohur Kuksian dhe ish kryetari komunes Bicaj, Dr. Arben Korbi!

Ngushellime familjes dhe gjithe te dashurve ?
Ceremonia e percjelljes mbahet sot ne oren 15:00 ne fshatin e tij te lindjes, Kolesjan.

Lindur në vitin 1965 Kolesjan Kukës. Përfundoi fakultetin e mjekësisë në vitin 1988 në Tiranë. Punoi mjek i përgjithshëm në Qendrën Shëndetësore Bicaj deri në vitin 1994.

Specializohet për Anestezi Reanimator në vitin 1994 Tiranë, më pas vazhdoi punën mjek si Anestezist-reanimator në spitalin e Kukësit.

Në vitin 2007 – 2011 dhe në vitin 2011 – 2015 zgjidhet Kryetar i Komunës Bicaj Kukës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *