• Tue. May 28th, 2024

Ndahet nga jeta intelektuali i njohur Hasjan, Ismet Jaku

Ndahet nga jeta intelektuali i njohur Hasjan, Ismet Jaku.

E pa besueshme dhe shume tragjik lajmi per ndarjen e parakohshme nga jeta e mikut tone ISMET JAKU.

Familja humbi njeriun e e saj te dashur, djali humbi prindin shembullor, Hasi humbi njeriun e urte, te zgjuar, intelektualin dhe drejtuesin e perkushtuar te shume institucioneve qendrore dhe vendore detyra te cilat i mbajti me perkushtim e ndere ne sherbim te komunitetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *