• Mon. May 27th, 2024

Ndahet nga jeta intelektuali i njohur kuksian

Intelektuali i njohur kuksian, Naim Pacara është ndarë nga jeta.

Lajmin e ma dhënë miku i tij, Vexji Halili.

Vexhi Halili shkruan:
Miqtë e mi, një lajm i keq më tronditi sot për ndarjen nga jeta, të një prej miqve të mi intektual të Kukësit.

Naim Pacara, një nder intelektualet më te kompletuar në fushen e zhvillimit Rural. Një model mjaft i mirë i një eksperti të pavarur për brezat e ardhshëm.

Po kështu nder miqtë e mi më të dinjitetshëm për të patur një qasje ndryshe, i urtë dhe puntor i pa lodhur, flalëpak dhe mjaft ambicioz për të arritur drejt më të mirës.

I lehte ju qoftë dheu i shqiptarise miku im, pusho ne paqe te perjetshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *