Ndahet nga jeta ish-sekretari i parë i Komitetit Ekzekutiv të Kukësit

Ish-ministri i Punëve të Jashtme, Ditmir Bushati ka humbur ditën e sotme të atin.

Sulejman Bushati ka qenë kryetar i komitetit ekzekutiv të këshillit popullor të rrethit të Kukësit në vitet 1974-1978.

Më herët ai ka qenë sekretar i parë në Komitetin ekzelutiv të Shkodrës, në vitet 1970-1974, me arsim të lartë.

Më pas ka qenë sekretar i parë i komitetit të PPSH në Shkodër, Lushnje, ndërsa ka punuar në drejtorinë e bujqësisë pranë komitetit qendror të PPSH deri në vitin 1991.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Edhe sot asnjë rast me koronavirus në Kukës

Sun Aug 9 , 2020
Në raportin ditor të Ministrisë së Shëndetësisë për rastet me koronavirus, Kukësi ka munguar edhe sot. Sipas të dhënave zyrtare në asnjë prej zonave, Kukës, Has dhe Tropojë sot nuk është raportuar asnjë rast i ri infektimi nga Covid-19. Aktualisht janë dhjetëra raste aktive në Kukës, Has dhe Tropojë, ndërsa […]