Juristi i njohur nga Kukësi, Shkëlqim Spahiu është ndarë nga jeta.

Lajmin e trishtë kanë bërë të ditur miqtë e tij në Facebook.

‘Qofsh i xhehnetit!

Shkelqim pate emrin e i shkëlqyer ishe për të gjithë dajë, kushëri, mik e shok Shkëlqim Spahiu!

Dites dhe fjalës sot i iku Shkelqimi.

Hidherim i madh për të gjithë ne dhe për cilindo që ju ka njohur Ju, e ka ditur vlerat dhe karakterin Tënd!

Do na mungosh shumë të gjithve.

Zoti i forcoftë familjen, të afërmit miqt dhe shokët për ta përballuar këtë dhimbje të madhe.

Nuk po duroj dot të zgjatem më shumë!

Zoti të dhëntë xhehnetin i paharruari ynë!’, shkruan Shpëtim Axhami, kreu i PLL-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *