U nda ne menyre te papritur nga jeta mengjesin e sotem, Zysha Farie, Farie Palushi-Kerxhaliu.

Zysh Faria, nje nga mesueset me te njohura te shkolles se Bicaj, nxorri ne jete me dhjetera e qindra breza nxenesish.

Edhe pse kishte disa vite ne pension, ajo vazhdonte te kontribuonte per komunitetin ku lindi, jetoi dhe punoi, ne Bicaj te Kukesit.

Ngushellime familjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *