• Thu. Jun 13th, 2024

Doktori i Shkencave Gjeologjike dhe profesori i Associuar, kuksiani Hamit Noka, mësohet se ka ndërruar jetë.

Lajmi bërë i ditur në rrjetet sociale nga të afërmit e tij.

Mësohet se ai ka humbur jetën nga koronavirusi Covid-19.

Noka ishte një personalitet në shkencën e gjeologjisë jo vetëm në Kukës, por në gjithë Shqipërinë.

Personalitet i shquar në fushën e kërkimeve dhe studimeve gjeologjike.

Luma Post i shpreh ngushëllimet familjes, të afërmve dhe miqte të shkencëtarit kuksian, Hamit Noka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *