• Sun. May 26th, 2024

Ndryshime në Policinë e Kukësit, ja kush janë 2 shefat e rinj

Lëvizje në policinë e Kukësit.

Është ndryshuar shefi i komisariatit dhe zv/drejtori.

Tashmë shef komisariati është emëruar Dritan Metaj, ndërsa më herët në këtë detyrë ishte Agron Kurti.

Ndërkohë, zëvendësdrejtor në Kukës është emëruar Hajri Kushe, ndërkohë që më herët ishte Shkelzen Rexhepi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *