‘Ngrijnë’ të burgosurit në Kukës

Ministria e Drejtësisë ka bërë të ditur se gjendja në burgun e Kukësit është e rëndë, pasi të dënuarit kanë vetëm një sobë për ngrohje.

‘Probleme me ngrohjen ka në IEVP Kukës pasi temperaturat janë shumë të ulëta dhe dhomat e banimit për ngrohje kanë vetëm një sobë me dru.

Po kështu probleme me furnizimin me ujë ka pasur deri në orën 10:00 në IEVP Kukës pasi kishin ngrirë depozitat, aktualisht ka furnizim të rregullt me ujë, në institucionet e tjera nuk ka probleme’, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Drejtësisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Moti, situata në Kukës e rëndë, shumica e rrugëve të pahapura, e gjithë zona pa energji

Mon Feb 15 , 2021
Në qarkun e Kukësit, situata meteorologjike paraqitet e stabilizuar, pasi reshjet e dëborës kanë pushuar, megjithatë temperaturat e vijojnë të jenë të ulëta në të gjithë territorin. Rrugët rurale në administrim të bashkive janë të qarkullueshme me zinxhirë përveç rrugëve të njësisë administrative Kalis, Grykë Çajë, fshatrat që lidhin me […]