Nis vaksinimi i policëve në Kukës

Paralelisht me Tiranën, ka nisur vaksinimi i efektivëve të policisë edhe në Kukës.

Por të parët që kanë shkuar për tu vaksinuar, kanë qenë policët e Bashkisë së Kukësit.

Ditën e sotme pritet të marrin vaksinën e COVID-19 165 efektivë të komisariatit Kukës dhe 22 efektivë të policisë bashkisë.

Në Kukës deri më tani janë bërë mbi 2600 vaksina nga kalendari kombëtar i vaksinimit, ku 500 prej të vaksinuarve janë bluza të bardha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Në zemër të mbijetesës-Nga Sulejman Dida

Sat Apr 3 , 2021
Në takimin e Flamur Hoxhës së PD më gratë kryefamiljare, që rritin fëmijë jetimë apo që mbajnë peshën e familjes për shkak të paaftësimit të burrit, zbulon dramën e vërtetë të komunitetit të Kukësit. Dramë e cila, ndonëse nuk është bërtitëse, dhemb shumë dhe që rrëzon çdo opsion të politikës. […]