• April 21, 2024 1:17 pm

Njoftim punësimi/ Kompania nga Prishtina kërkon 40 mjeshtra dhe punëtorë

Kompania nga Prishtina ‘BESA-KOMERCE’

Shpall konkurs për punë! Punëtoret të cilët ne kërkojmë duhet te jenë nga lamia e ndertimtarisë.

15 Mjeshtër ndërtimi.

25 Punëtor te ndërtimit.

Vendi i punës ne Prishtine.

Për me shumë info

044/206-582

049/158-226

Viber/WhatsApp;

+38344206582

+38344158226

e-mail; n.p.besa-komerce@hotmail.com

Ju mirëpresim.

Ne mbajmë Besën ‘Besa-Komerce’

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *