Radhë kilometrike në pikën e kalimit kufitar të Morinit drejt Kosovës. Në doganë është krijuar një kolonë e gjatë automjetesh me qytetarë nga Kosova që po kthehen në shtëpitë e tyre, pasi kanë vizituar Shqipërinë. Me mijëra qytetarë të Kosovës kanë zgjedhur ta kalojnë fundjavën në Shqipëri, kryesisht pranë bregdetit, […]

Aksident i rende ne Rrugen e Kombit, ne afersi te qytetit te Rreshenit. Sipas burimeve nga aksi denti ka nderruar jete nje person. Ende nuk dihen shkaqet e aksidentit ndersa policia dhe ambulanca jane nisur ne vendin e ngjarjes. Trupi i viktimes ka qendruar per rreth 30 min ne makine […]