• Sun. Jun 23rd, 2024

Pandeli Majko emërohet drejtues i PS-së për qarkun e Kukësit

Edi Rama ka vendosur ta ndryshojë sërish drejtuesin politik të qarkut të Kukësit.

Pasi muaj më parë shkarkoi Safet Gjicin dhe emëroi Elisa Spiropalin, tani duket se ka ndërruar mendje prap.

Gjatë mbledhjes së sotme të kryesisë së PS-së, Rama ka bërë të ditur se ka emëruar si drejtues politik të PS-së në qarkun e verilindjes së Shqipërisë, Pandeli Majkon të cilin e la jashtë parlamentit, por që u bë deputet pas dorëheqjeve të disa prej të zgjedhurve në 25 prillin e 2021.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *