Për çfarë vijnë në Kukës, forcat ‘Shqiponja’?

Nga dita e hënë në Kukës mësohet se do të vijnë policë të forcave ‘Shqiponja’.

Sipas të dhënave nga Drejtoria e Policisë së Kukësit, do të mbërrijnë 25 efektivë të kësaj strukture të krijuar në Tiranë.

Në fakt kjo është një strukturë që e ka Policia e Tiranës për shkak të madhësisë dhe numri të krimeve, por kohët e fundit këto forca janë shpërndarë në rrethe.

Nga hëna pranë drejtorisë së Policisë së Kukësit do zbarkojnë për disa muaj 25 efektivë të forcave ‘Shqiponja’ të cilët do të operojnë në të gjith qarkun e Kukës.

Objektiv i tyre do të jetë lufta ndaj narkotikëve dhe krime të tjera më të rëndë.

Nuk dihet arsyeja pse këto forca vijnë në Kukës, ndoshta për faktin se Policia e Kukësit ka dështuar në luftën ndaj këtyre krimeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Media italiane: Marko Van Basten luan me Kukësin në Shqipëri

Sun Aug 9 , 2020
Marko Van Basten luan në Superligën shqiptare dhe është një sulmues 22-vjeçar me ëndërra të mëdha, ashtu edhe si emri që mban. Ndoshta duket e pabesueshme që dikush ti vendosë emrin fëmijës së tij Marko Van Basten, por kjo nuk ka qenë e ndaluar për një zotëri shqiptar, tifoz i […]