• Mon. May 27th, 2024

Perjashtimi nga gara, Ibsen Elezi i pergjigjet PD: Me perjashtuat se ‘theva’ 2 xhama, Collakun e graduat

Ne pritje te pergjigjes zyrtare!

Sot i jam drejtuar per se dyti Kryesise se PDSH qe te me jap nje kopje te Vendimit te dates 23.05.2021 dhe me kopje te protokollit te mbledhjes se asaj date.
Nese ata duan qe te reflektoj ndaj gabimeve qe kam bere apo demeve qe i kam shkaktuar padashje partise, do ju lutesha qe te me japin nje cope letre te shkruar se fjalet i merr era.

Deri me tani vetem Collaku ka dal bure dhe e ka thene mendimin e tij troç, se une “e kam gjuajtur partine me gure” dhe kam thyer 2 xhamat e deres kryesore, duke i shkaktuar nje dem te madh partise.

Une qe nga themelimi kam votuar vetem nje here kunder vendimit te partise, ne vitin 1998 kur votova hapur kunder kushtetutes.

Ndersa Collaku ka kandiduar 2 here kunder
2001 ka kandiduar kunder per deputet ne zonen 33 dhe ne
2003 ka kandidur kunder PD per Kryetar Bashkie te Tiranes.

Collaku beje share pervojen tende se si ti fshiu partia njollat dhe arrite te hipesh ne maje ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *