Petrit Palushi: Shqipërisë i shtohet edhe një problem … Baton Haxhiu

Publicisti dhe shkrimtari i njohur kuksian Petrit Palushi ka ironizuar daljet e shpeshta nëpër ekranet shqiptare të mikut të Edi Ramës, Baton Haxhiu i cili mbron çdo gjë të kreut të qeverisë.

Sipas Palushit, Baton Haxhiu është një problem shtesë për Shqipërinë.

Reagimi i plotë i Petrit Palushit:

PROBLEM SHTESË PËR SHQIPËRINË

Shfaqja e përnatshme e Baton Haxhiut nëpër emisionet televizive të  Tiranës

Konstatoj se B. Haxhiu përpiqet që të vërteta t`i paraqesë si të pavërteta dhe të pavërteta si të vërteta…

Këtij i shkon për shtat termi: ‘Argat i dreqit’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

VIDEO/ ‘Termopilet Shqiptare’, beteja e madhe e Lumës në 1912

Fri Jan 8 , 2021
Beteja e madhe e vitit 1912 ku ushtria serbe la mijëra të vrarë ndaj luftëtarëve shqiptarë. Një histori që vjen përmes dëshmive  rrënqethëse për masakrat e mëpasshme të bëra nga serbët. Çfarë ndodhi në vjeshtën e vitit 1912, si Lumjanët të ndihmuar edhe nga dibranët ndaluan hovin serb që donte […]