Prezantohet me kryesinë e degës së Partisë Demokratike për Qarkun Kukës, ekipi i kandidatëve për deputetë të zgjedhur nga drejtuesit e PD.

  1. Flamur Hoxha si drejtues politikë me ekipin fitues:
  2. Isuf Çelaj
  3. Shyrete Koka
  4. Dr Admir Sinamati
  5. Demush Kastrati
  6. Vjollca Vata

Gjatë këtij takimi të shkurtër, të pranishmit kanë mbajtur nga një fjalë të shkurtër.

Flamur Hoxha: ‘Në jemi këtu për nje fitore të madhe me 25 Prill, do i rikthejmë dinjitetin Kukësit dhe gjithë Shqipërisë’

Isuf Çelaj: ‘Kam lënë një kontratë përgjysëm me ju, jam këtu për te vazhduar kontratën e lënë në mes, por me një ndryshim tashmë me dorzanë Lulzim Bashën Kryeministër’

Admir Sinamati: ‘Do maksimalizojme votën. Me këtë ekip fitorja është e sigurtë’

Vjollca Vata: ‘Fitorja e PD-se dhe Basha është imperative dhe domosdoshmëri për zhvillimin normal të vendit dhe të demokracisë’.

#ShqipëriaFiton me Lulzim Bashën Kryeministër

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *