• Mon. May 27th, 2024

Mesuesi Isa Halilaj, eshte nje nga themeluesit e arsimit kuksian.

Rrëfimi i mësuesit dhe studiuesit, nga Kukësi, fillon që nga vendlindja, shkollat e para që ngriti e ushtroi profesionin sublim, familja e gjithashtu deri në ditët e sotme, mosha e bukur e pensionit.

Ndiqni intervistën me profesorin që ka shënjuar ndër breza, Isa Halilaj.

Realizuar nga Matilda Dokle, Alida Dafku dhe operatori Maliq Morina per RTSH Kukesin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *