Pse është lënë pas dore qëllimisht Turizmi i ri? Çfarë interesash fshihen pas këtij vendimi

Një foto e atij që duhet të ishte simboli i Kukësit dhe i turizmit të veriut, Turizmi i ri (tani ish-turizmi).

Një perlë që është lënë në harrese në mënyrë të qëllimshme.

Çdo drejtues bashkie deri më tani ka pasur mundësitë për të negociuar me familjet që janë pronarë të tokave, por nuk e kanë bërë.

Nuk e kanë bërë vetëm e vetëm që pas një degradimi të tillë, të bëhet një privatizim me sa më pak lekë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Vdekja e Muharrem Bajraktarit, (1895-1989), nacionalisti dhe antikomunisti i njohur lumjan

Mon Jan 25 , 2021
Nga Prof. Shefqet hoxha Më 21 janar 2019 ishte 30-vjetori i vdekjes së Muharrem Bajraktarit, nacionalistit dhe antikomunistit të njohur lumjan. Pat lindur në Domaj (Ujmisht) më 1895 në një familje bajraktarësh me kontribute atdhetare. U arsimua në Kolesjan, Prizren e Vjenë. U përfshi në lëvizjen patriotike në fillim të […]