• Tue. May 21st, 2024

Rënia e gurëve bllokoi rrugët në Kukës

Reshjet e shiut kanë sjellë probleme në qytetin e Kukësit.

Në të gjitha akset: Kukës-Qafë Mali, Kukës-Has, Has-Tropojë, Kukës-Peshkopi e Kukës-Shishtavec, ka pasur rënie të gurëve dhe dherave.

Në aksin Kukës-Shishtavec ka patur probleme me qarkullimin e automjeteve.

Qytetarët shprehen se e kanë të pamundur kalimin në këto rrugë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *