Reshjet e dëborës, rrugët në Kukës të qarkullueshme normalisht

Është bërë pastrimi dhe shpërndarja e kripës, ndërsa qarkullimi vazhdon normalisht.

Në të gjitha akset kontraktorët kanë punuar me mjete dhe fuqi punëtore për mbajtjen hapur të akseve.

Qarkullimi vazhdon normalisht dhe pa zinxhirë në të gjitha akset.

⚠️Drejtuesit e mjeteve të tregohen të kujdesshëm, të reduktojnë shpejtësinë, të respektojnë sinjalistikën 🚧⛔rrugore, të pajisen me goma dimërore dhe zinxhirë✔️

Njoftim për gjendjen e akseve kombëtare

👉Në rajonin Verior kryesisht në qarkun Kukës dhe pjesërisht në Diber ka pasur reshje bore 🌨️gjatë natës.

🚜Në segmentin Pukë-Fushë Arrëz-Kukës, ka pasur reshje dëbore, është bërë pastrimi dhe shpërndarja e kripës✔️

🚜Në segmentin Bulqizë-Peshkopi ka pasur reshje të dobëta dëbore, rruga është pastruar dhe qarkullimi vazhdon normalisht✔️

🚧Në të gjitha akset kontraktorët kanë punuar me mjete dhe fuqi punëtore për mbajtjen hapur të akseve. Qarkullimi vazhdon normalisht dhe pa zinxhirë në të gjitha akset.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Trafik i madh në doganën e Morinit

Sun Dec 27 , 2020
Ndërsa na ndajnë edhe dy ditë nga Viti i Ri, pasditen e sotme është regjistruar një fluks i lartë makinash në doganën e Morinit. Radhët e gjata të makinave janë në drejtim të Kosovës, por edhe anasjelltas. Numri më i lartë i qytetarëve janë emigrantë kosovarë që po kthehen për […]