Reshjet e shiut, çahet rruga Kukës-Krumë/ Pa drita gjysma e zonave

Në qarkun e Kukësit janë ndërprerë reshjet.

Pothuajse të gjitha akset nacionale dhe rurale janë të kalueshme.

Probleme ka në aksin Kukës-Krumë, ku firma kontraktore po vijon me pastrimin e inerteve dhe zhbllokimin e tombinove.

Gjithashtu, ka shembje dhe në aksin rrugor, Dushaj-Lekbibaj.

Furnizimi me energji elektrike në përgjithësi është normal në të gjithë qarkun Kukës përveç njësisë administrative Bushtricë, Grykë-Çajë, Ujmisht,  Shishtavec, Topojan, Zapod të bashkisë Kukës dhe fshatrat Dragobi e  Valbonës, njësia administrative Margegaj, bashkia Tropjë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *