Ka shënuar një rritje të madhe numri i personave të infektuar me koronavirus në Kukës.

Sipas të dhënave zyrtare të ditës së sotme nga Ministria e Shëndetësisë, janë 7 raste të reja që janë evidentuar në 24 orët e fundot në Kukës.

Ndërkaq, sot është shënuar dhe 1 rast në Has.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *