Rruga pa sinjalistikë, si rrezikohet jeta çdo ditë e nxënësve në Nangë

1 min read

Mungesa e sinjalistikës e ka kthyer në burim aksidentesh rrugën që lidh qytetin e Kukësit me Bicajt, konkretisht në zonën e fshatit Nangë.

Më të rrezikuar janë nxënësit e shkollës 9-vjeçare të fshatit për shkak se automjetet ecin me shpejtësi. Rasti më i fundit ishte vetëm pak ditë më parë, ku një i mitur mbeti i plagosur, pa pasoja për jetën.

Banorët thonë se rruga që kalon përmes fshatit është e ngushtë ndërsa kërkojnë ndërhyrje për vendosjen e kufizuesve të shpejtësisë pranë shkollës e zonave të banuara.

Ky aks është rikonstruktuar vite më parë, por projekti nuk përfshinte ndërtimin e trotuareve dhe barrierave anësore të rrugës që do të lehtësonin qarkullimin e banorëve dhe nxënëseve.

Mungon edhe ndriçimi.

 

1 thought on “Rruga pa sinjalistikë, si rrezikohet jeta çdo ditë e nxënësve në Nangë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *