• Mon. May 27th, 2024

Shi dhe debore ne Kukes, ja rruget problematike

Nov 29, 2021

Reshje shiu dhe debore ne Kukes.

Rreshqitje dherash dhe problematike ne levizje ne disa akse te Kukes, si ai drejt Peshkopise, Shishtavecit dhe disa rruge te brendshme.

Trasheshia e debores ka arritur ne mbi 5 centimetra.

Kujdes ne Levizje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *