Shqipëria voton: Qarku i Kukësit voton për 3 deputetë në Kuvend

Votimi në qarkun e Kukësit ka nisur normalisht, me përjashtim të 5 qendrave ku në fillim pati vështirësi me teknologjinë.

Të moshuarit nxituan të votojnë të parët për të shmangur fluksin dhe nuk patën vështirësi me zbatimin e procesit të identifikimit biometrik.

Qarku i Kukesit ka vetem 3 deputete dhe ne cdo zgjedhje 2 deputet i ka marre PD dhe 1 PS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *