• Mon. May 27th, 2024

Shtatë mësues me koronavirus

Shtatë mësues në Prizren janë infektuar me COVID-19.

Drejtoresha e Arsimit në Prizren, Xhemile Thaçi–Vezgishi tha se mësimdhënësit e infektuar kanë qenë në pushime verore.

‘Kanë qenë pushimet verore dhe 7 mësimdhënësve u kemi dëshiruar vetëm shërim të shpejt’, tha Thaçi–Vezgishi, shkruan ‘PrizrenPress’.

Ajo tregon se mësimdhënësit e sëmur do të lirohen nga puna, kur fillon procesi mësimor.

‘Ministria e Arsimit ka marrë vendim që gjatë pandemisë mësimdhënësit me probleme shëndetësore të lirohen nga puna’, tha ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *