6 thoughts on “SONDAZHI/ Cili do të donit të kandidonte për PS-në në Kukës në 25 Prill?

    1. Kandidati me i kompletuar i gjenerates se Re qe mund ta perfaqesoj denjesisht Kukesin ne Parlamentin Shqiptar. Energjik dhe aktiv, i perkushtuar dhe me eksperiencen e duhur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Inaugurohet teqeja e Sheh Ali Çoban Baba në Çajë

Tue Oct 13 , 2020
Ky vend është i shenjtë për besimtarët e Tarikatit Halveti. Në fshatin Çaje të Kukësit ndodhet tyrbja e Sheh Ali Çoban Baba e konsideruar ndër më të vjetrat dhe rëndësishmet në Ballkan. Objekti i është nënshtruar një rikonstruksioni të plotë, ku inaugurimi bëri bashkë përfaqësues të klerit, besimtarë e drejtues […]