Sondazhi/ Nëse do të votohej sot, Ju kë do të zgjidhnit nga emrat e mëposhtëm?

1

Nëse zgjedhjet do të zhvilloheshin sot dhe ju do të kishit përpara listën e mëposhtme të kandidatëve të propozuar nga anëtarësia e Partisë Demokratike, ju kë do të votonit?

Lista e kandidatëve e siguruar nga Luma Post.

SHËNIM: Rënditja e emrave është bërë thjeshtë sipas alfabetit.

 

One thought on “Sondazhi/ Nëse do të votohej sot, Ju kë do të zgjidhnit nga emrat e mëposhtëm?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

I jepet lamtumira e fundit Sadik Iljaz Zenelaj

Wed Aug 19 , 2020
Sot u përcoll për në varrezat e qytetit të Kukësit veterani, aktivisti i dalluar shoqëror, sportisti dhe njeriu i mirë Sadik Iljaz Zenelaj. Sadikun sot me shumë dhimbje e përcollën për në banesën e fundit qindra Kuksjan, ish-banorë të Kukësit të vjetër ku ai lindi e u burrërua dhe shumë […]