Kreu i bashkisë së Kukësit, Safet Gjici është emëruar nga Edi Rama si përfaqësues politik i PS-së në Qarkun e Kukësit.

E duket se afrimi i zgjedhjeve parlamentare, ka bërë që të vihen në lëvizje strukturat e kësaj partie në Kukës, duke ndjerë dhe rrezikun që pushteti të ikë nga duart.

Ne si LumaPost kemi menduar që të bëjmë një sondazh se cili nga drejtorët e PS-së në Kukës ka punuar më mirë gjatë viteve të fundit.

Secili prej jush mund të jepni votën tuaj për atë drejtor që mendoni se ka punuar më mirë në Kukës gjatë viteve të fundit.

6 thoughts on “Sondazhi/ Nga 1 në 10, si i vlerësoni drejtorët e PS-së në Kukës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *