February 27, 2024

Sot asnjë rast i ri me koronavirus në Kukës

1 min read

Pas dy ditësh me numër të rritur rastesh, Kukësi sot nuk ka qenë i pranishëm në raportimin e Ministrisë së Shëndetësisë.

Kështu në 24 orët e fundit duket se Kukësi ka rezultuar i pastër nga koronavirusi.

Dje dhe pardje u regjistruan 18 raste në Kukës.

Deri më tani në Kukës janë më shumë se 100 të infektuar, ku shumica janë shëruar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *