• Sun. May 26th, 2024

Ditën e sotme nuk ka pasur asnjë rast me koronavirus në Kukës.

Nga raportimi i përditshëm i Ministrisë së Shëndetësisë, nuk ka pasur asnjë rast në Kukës dhe në Has.

Mësohet se 2 raste janë raportuar në Tropojë.

Deri më tani në Kukës, janë më shumë se 100 persona të infektuar me Covid-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *