Sot në Kukës testohet pajisja e identifikimit elektronik për zgjedhjet

Komisioni Qendror i Zgjedhje do të testojë sot në Kukës, pajisjen që do të identifikojë votuesit gjatë zgjedhjeve të 25 prillit.

Testimi do të zhvillohet në ambientet e Pallatit të Kulturës ‘Hasan Prishtina’.

Ka qenë vetë KQZ-ja që ka njoftuar për testimin.

Njoftimi i KQZ-së:

Ditën e Enjte, datë 4 mars 2021, në orën 12:30, KQZ do të demonstrojë Pajisjen Elektronike të Identifikimit të zgjedhësve (PEI).

Për të prezantuar mënyrën se si pajisja do të funksionojë në ditën e votimit, do të simulohet procesi i votimit.

Korrespondentët tuaj në Kukës mund ta ndjekin aktivitetin dhe demonstrimin e funksionalitetit të PEI.

Gjithsesi, për median e cila nuk ka korrespondentë në Kukës, pas aktivitetit do t’ju dërgojmë pamje të realizuara nga kamera e KQZ-së.

Demostrimi i Pajisjes Elektronike të Identifikimit të zgjedhësve në qytetin e Kukësit do të zhvillohet në ambientet e Pallatit të Kulturës, në orën 12:30.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Vallja e Lumës-Shkruar nga Sejdullah Martinaj

Thu Mar 4 , 2021
Vallja e Lumës a’ valle e rrallë këcimi i lumjanit a’ art i gjallë heu kur vallzon lumjani ushtonë Gjallica e dridhet Kolosjani vallja lumjane a’ valle që shpërthen kur vallzon lumjani edhe qilla shkëlqen n’valle lumjani shkrihet i tani edhe bylbylit n’mal i mirret zani! admin See author's posts