• Mon. May 27th, 2024

Sulmuesi i Kukësit e mbyll sezonin, shkak dëmtimi

Sulmuesi u Kukësit, Albin Gashi e ka mbyllur sezonin 2020-2021 për shkak të një dëmtimi.

Një frakturë në krah, e ka detyruar Gashin të qëndrojë disa javë jashtë fushave dhe pavarësisht punës së bërë nga stafi mjekësor, por edhe nga vetë futbollisti, ka qenë e pamundur që të rikuperohet për ndeshjet e mbetura.

Gashi do te bashkohet me ekipin gjatë fazës përgatitore për sezonin e ri!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *